Nevruz Bayramı

Nevruz Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Nevruz; yeni gün, yeni yılın ilk günü demektir. Bugün, geceyle gündüzün eşit olduğu, günlerin uzayıp sıcaklıkların artmaya başladığı 21 Mart'a rastlamaktadır. Bu günlerde doğa da uyanıp canlanmaya başladığından Nevruz günleri, baharın da başladığı günlerdir. Atalarımız; yeni bir hayat, yeni bir başlangıç demek olan bu tarihi günü, aynı zamanda Ergenekon'dan çıkış bayramı olarak da kutlamışlardır.

Bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan bu anlamlı bayram bu sene okulumuzda kutlanmıştır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programına; İlçe Kaymakamı Hayrettin Buğra GÜZEL, İlçe Belediye Başkanı Eyyüp ÇAKIR'la birlikte daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.

28.03.2022 300

NevruzNevruzNevruzNevruzNevruzNevruzNevruzNevruz